Evenementen
 • Kaasplanken Donderdag 29 november Kaasplanken Donderdag 29 november Aanvang 18:00 uur

  De koudere dagen breken weer aan en dat betekend dat we weer met zijn alle naar binnen gaan. Hoe kan je dit beter doen dan op donderdag avond heerlijke te komen genieten van heerlijke Franze kazen en vers afgebakken oerbroden tijdens je borrel. Kaasplanken wordt aangeboden door Persee en op is op !!

 • 20 JAAR BESTAAN PERSEE Zondag 2 december bestaat Persee maar liefst 20 jaar en hoe kunnen wij dit nou beter vieren dan met al onze gasten? Hierom willen wij graag met iedereen proosten op de afgelopen 20 jaren en de aankomende nieuwe jaren met een borrel en live muziek. Vanaf 14.00 uur. 20 JAAR BESTAAN PERSEE
 • Bierproeverij Winterbier en Snert Bierproeverij Winterbier en Snert Donderdag 20 december 2018

  aanvang 20.00 uur

  Elke maand organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg een bierproeverij in Bieren Danscafe Persee

  Het is winter. Wat is er toepasselijker dan 6 lekkere en goed gebrouwen winterbieren te proeven. 6 smakelijke winterbieren staan er op het menu.

  Tijdens deze proeverij zal er een grote pan Snert klaarstaan omdat de dag erna de winter officieel begint. Wet smakelijk alvast.

  - Leerzaam en gezellig

  - Begeleiding door een biersommelier

  BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook 2,50 euro korting op vertoon van de ledenpas.

  Aanmeldingen via info@bierenkennis.nl of aan de bar van Persee.

  De prijs van de proeverij is 15 euro.

 • Top 2000 MuziekQuiz Top 2000 MuziekQuiz Zondag 23 december 2018

  Inschrijving vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur

  Teams van maximaal 5 personen

  Deelname € 3,- per persoon

  Opgave voor de MuziekQuiz per 06 nr. zie info op deze website

 • Let's Quiz

  De quiz begint iedere WOENSDAG om 20:00 uur. De quiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De deelnemers worden, net als in Triviant, getest op algemene kennis van allerlei onderwerpen (geschiedenis, film, tv etc.).
  Meedoen aan Let's Quiz kost slechts 3.00 Euro per persoon (met een maximum van vijf spelers per team). Meer informatie is te verkrijgen via de website www.letsquiz.nl

  WAT VALT ER TE WINNEN?
  Naast de roem op de avond zelf, de nummer 1 en 2 ontvangen een leuke prijs.

  Let's Quiz
 • NU BIJ ONS OP DE TAP: GROLSCH TRIPEL NU BIJ ONS OP DE TAP: GROLSCH TRIPEL
 • Pop Up X Persee Pop Up X Persee Vrijdag 23 november 2018

  aanvang 23.00 uur t/m 04.00 uur

  Georganiseerd door BAAS

  Hey poepies, De R zit in de maand, It's raining men.. Wat lijkt het alweer zo lang geleden ? Hebben jullie ook weer zo'n zin om samen te dansen op de lekkerste R&B en Hip Hop en heerlijk mee blèren met al die Guilty Pleasures uit de jaren 80 en 70? Nou, waar wacht je dan nog op?? Zet jezelf op aanwezig en nodig al je vriendinnetjes en vriendjes alvast uit, want op vrijdag 23 November wordt het vuurtje weer aan gestoken bij Bieren Danscafe Persee!! Op deze hete November avond herbeleven we één van de leukste Pop Ups van vorig jaar op drie verdiepingen en hebben we weer EXTRA veel Beyoncé, Justin Timberlake, xxxtentacion, Queen, Wham, Whitney Houston, Snoop Dogg, Madonna, Gloria Estefan, Wham, Drake, Jackson 5 en Sean Paul voor jullie in petto, gedraaid door wel heeeeule goeie dj's! De laatste Pop Up werd het voor sommige mensen iets heet. Erg jammer, want daardoor konden er veel prachtige foto's van Foticoon niet gedeeld worden met jullie. Trek daarom nu je allermooiste outfit weer uit de kast maar laat deze keer alsjeblieft je scheve schaats thuis om 23.00 beginnen we, kom op tijd Poepies. Het kan vriezen in de rij maar binnen is het heerlijk warm. Tot snel allemaal, wij kunnen niet wachten!!

  XoXo Poes

 • Muziek Totaal Herfsteditie Muziek Totaal Herfsteditie Vrijdag 26 oktober

  aanvang 21.00 uur

  Bezetting. The Bridge bestaat uit 7 personen:

  • Karin Brouwer (lead zang) • Egbert Griffioen (leadzang en gitaar) • Jeroen Daas (leadgitaar) • Gustav Egbring (slaggitaar) • Ton Geldermans (zang, toetsen, dwarsfluit en saxofoon) • Charles Pijls (basgitaar) • Arjan ter Haar (drums).

  The Bridge is een band uit Deventer en omstreken die is geboren in de wijk de Hoven. Een gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in gelegenheidssessies in ’t Hovenhuus, waaruit op basis van vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek The Bridge is ontstaan.

  The Bridge is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft staan.

  Zie ook Website The Bridge

  Zie ook Website Deventer Muziek Totaal

 • MuziekQuiz MuziekQuiz Zondag 7 oktober 2018

  Inschrijving vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur

  Teams van maximaal 5 personen

  Deelname € 3,- per persoon

  Opgave voor de MuziekQuiz per 06 nr. zie info op deze website

 • KLAVERJASSEN KLAVERJASSEN Iedere 1e maandag van de maand
  Aanvang 20.00 uur
  Entree gratis

  Door middel van loting worden de tafels samengesteld
  In totaal worden er 3 bomen (rondes) gespeeld
  Tevens zijn er prijzen te vedienen voor nummers 1 t/m 3 en de troetelprijs voor de nummer laatst

  Ook zal er voor de nodige versnaperingen worden gezorgd

 • Bierproeverij BIERenKENNIS Bierproeverij BIERenKENNIS Donderdag 3 mei 2018 Aanvang 20:00 uur

  Onze zuiderburen maken de mooiste Lambiekbieren als Geuze en Kriek. Onze oosterburen kennen nog een traditie van Berliner Weisse en Gose. En de hippe craftbrewers brouwen tegenwoordig allerlei sours geïnspireerd op deze klassiekers.Kenmerkend voor deze bieren is dat zuur de hoofdsmaak is veroorzaakt door een vergistingswijze anders dan de andere bieren. Tijdens deze proeverij krijg je bieren te proeven van deze bierstijlen. Verrassend en uitdagend. Geeft je snel op. info@bierenkennis.nl Deze proeverij kost 15 euro.

  BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas.

  Deze avond wordt professioneel begeleid door biersommelier Eddy van der Ploeg.

 • Muziek Totaal lente-editie Muziek Totaal lente-editie AfroMix
  Aanvang 21.00 uur
  Entree gratis
 • Dinsdag Speciaalbier Dag Dinsdag Speciaalbier Dag Kom gezellig een biertje drinken om je week alvast door midden te hakken. Alle bieren van de tap 2,50 euro Glasinhoud van dit bier is 20cl (brussels bierglas) Deze actie is de hele dinsdag geldig!

  Glas inhoud 20 cl. (Brussels Bierglas)

  Speciaalbier aanbieding geld alléén in de volgende maanden; oktober, november, december, januari, februari, maart en bij afhalen aan de bar - Zolang de voorraad strekt - Min. leeftijd 18 - Hier gelden SVH regels

 • Muziek Totaal lente-editie Muziek Totaal lente-editie Bad Shoes
  Aanvang 21.00 uur
  Entree gratis
 • Irish Pub Festival 2018 Raglan Roadworks Irish Pub Festival 2018 Raglan Roadworks Raglan Roadworks

  Vrijdag 2 februari 2018

  Aanvang 21:00 uur

  Entree gratis
  Zie ook Facebook Raglan Roadworks

  Zie ook Website Irish Pub Festival

 • BluesNight 2017 BluesNight 2017 Monkey Joe

  Vrijdag 24 november 2017

  Aanvang 21:00 uur

  Entree gratis
  Zie ook Website Monkey Joe

  Zie ook Website Deventer Muziek Totaal

 • Tour de Terras 2017 Tour de Terras 2017

  Download en print hier de A4 Flyer van het Tourschema en de Artiesten