Evenementen
 • Sinterklaasbingo Sinterklaasbingo Donderdag 5 december Sinterklaasbingo Aanvang 20:00 uur Aanmelden aan de bar of per 06- Deelnamekosten €2,50 per persoon Win leuke sinterklaascadeautjes!
 • Let's Quiz Let's Quiz Iedere woensdagavond om 20:00 uur kun jij je algemene kennis testen op allerlei vlakken. De Quiz bestaat uit een foto-, muziek- en zes algemene vragen rondes. De Quiz duurt ongeveer tot 23:00 uur.

  Meedoen aan Let’s Quiz?
  Bedenk een teamnaam en bel of stuur een WhatsApp bericht naar ons telefoonnummer. Een team kan uit maximaal 5 personen bestaan!

  Om teleurstelling te voorkomen wordt aanmelden aangeraden.

  De deelnamekosten bedragen €3,00 per persoon

  Wat valt er te winnen?
  Naast de roem op de avond zelf, ontvangen de nummer 1 & 2 een leuke prijs.

  Meer informatie is te verkrijgen via de website www.letsquiz.nl

 • Bierproeverij Bierproeverij Op vrijdag 29 november organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg uit Deventer een bierproeverij in Bieren Danscafe Persee aan de Brink. BIERenKENNIS organiseert met enige regelmaat bierproeverijen in Deventer en omstreken. Een bierproeverij is de uitgelezen mogelijkheid nieuwe smaken en nieuwe bieren te ontdekken, maar ook om te leren op welke wijze je goed bier kunt proeven. Daarnaast is een bierproeverij altijd een leuke en gezellige happening. Tijdens deze proeverij krijg je 6 bieren te proeven van verschillende bierstijlen. Uiteraard zal ik uitleg geven over de te drinken bieren en over bier in het algemeen. Deelname kost 15 euro. Reserveren via info@bierenkennis.nl. Aanvang 20:00 BIERenKENNIS werkt samen met de Bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas.
 • MuziekQuiz MuziekQuiz Zondag 24 november

  Een gezellige muziekquiz met breinbrekende en foute muziekfragmenten voor de muziekliefhebber en gezelligheidsspeler. Van Editors tot Anita Meijer en van de Stones tot Waylon. Welke titels en artiesten ken jij allemaal?

  De muziekquiz is ongeveer een keer per maand en start om 15:00 uur.

  Meedoen aan onze muziekquiz? Bedenk een teamnaam en bel of stuur een WhatsApp bericht naar ons telefoonnummer. Een team kan uit maximaal 5 personen bestaan!

  De deelname kosten bedragen €3,00 per persoon

 • Bierproeverij Bierproeverij Op 27 september organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg uit Deventer een bierproeverij in Bieren Danscafe Persee aan de Brink. BIERenKENNIS organiseert met enige regelmaat bierproeverijen in Deventer en omstreken. Een bierproeverij is de uitgelezen mogelijkheid nieuwe smaken en nieuwe bieren te ontdekken, maar ook om te leren op welke wijze je goed bier kunt proeven. Daarnaast is een bierproeverij altijd een leuke en gezellige happening. Tijdens deze proeverij krijg je 6 bieren te proeven van verschillende bierstijlen. Uiteraard zal ik uitleg geven over de te drinken bieren en over bier in het algemeen. Deelname kost 15 euro. Reserveren via info@bierenkennis.nl. Aanvang 20:00 BIERenKENNIS werkt samen met de Bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas.
 • Bierproeverij - Blindproeven Bierproeverij - Blindproeven Vrijdag 19 juli

  aanvang 20.00 uur

  Elke maand organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg een bierproeverij in Bieren Danscafé Persee.

  Kan jij bierstijlen herkennen? Weet jij welke biersoort je proeft? Wat zijn biersoorten en hoe herken je een bierstijl? Tijdens deze bijzondere proeverij gaan we hier naar op zoek. Wat gaan we doen? Aan de hand van een lijst met mogelijke bierstijlen gaan we in twee rondes bier proeven. Tijdens de eerste ronde proeven we 5 blonde bieren, en tijdens de tweede ronde 5 donkere bieren. Is het een blond, een tripel of een saison? Misschien wel een weizen? Om dit te kunnen bepalen, zonder dat je weet welk bier het is, is best wel een uitdaging. En nee, je krijgt geen blinddoek om, of een knijper op de neus. Je mag al je zintuigen gebruiken. Deze proeverij is voor iedereen. Of je nu een beginnend of ervaren bierdrinker bent, of als je een bierkenner of een bierista bent, of een Stibon diploma hebt of misschien wel een hobbybrouwer bent. Voor iedereen is dit een leuke leerzame ervaring. Wil je bierproeven op een hele andere manier benaderen? Dan is deze proeverij iets voor jou.

  En bierproeverij is

  – Smakelijk

  – Leerzaam

  – Gezellig

  – Begeleiding door een biersommelier

  BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas. Aanmeldingen uitsluitend via info@bierenkennis.nl . De prijs van de proeverij is 20 euro.

 • Bierproeverij - Geuze en andere sours Bierproeverij - Geuze en andere sours Vrijdag 21 juni

  aanvang 20.00 uur

  Elke maand organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg een bierproeverij in Bieren Danscafé Persee.

  Op 21 juni organiseren we een bijzondere bierproeverij met bieren waarvan zuur de hoofdsmaak is. We proeven precies de bieren die op de foto staan. 3 geuzes, 2 Vlaams rode bieren, een blend van een lambic met Vlaams bruin en 2 eigenwijze Duitse zure bieren, een Berliner weisse en een Gose. Deze bieren zijn allen op een bijzondere wijze gefermenteerd waardoor deze bieren zo bijzonder zijn geworden. Biersommelier Eddy van der Ploeg zal je van alles vertellen over de bieren en hun vergistingswijze. Er is voor deze proeverij plek voor 14 personen. Dus als je erbij wilt geef je dan snel op. info@bierenkennis.nl. VOL=VOL 8 bieren - 20 euro

  En bierproeverij is

  – Smakelijk

  – Leerzaam

  – Gezellig

  – Begeleiding door een biersommelier

  BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas. Aanmeldingen uitsluitend via info@bierenkennis.nl . De prijs van de proeverij is 20 euro.

 • Bier & kaas Proeverij Bier & kaas Proeverij Zaterdag 20 april

  aanvang 15.00 uur

  Elke maand organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg een bierproeverij in Bieren Danscafé Persee.

  Bier en kaas zijn ontegenzeggelijk goede vrienden. De juiste combinatie tussen een goed bier en een lekkere kaas is een genot om te proeven. Biersommelier Eddy van der Ploeg zoekt 6 verschillende kazen uit waarbij hij de bieren gaat selecteren.

  En bierproeverij is

  – Smakelijk

  – Leerzaam

  – Gezellig

  – Begeleiding door een biersommelier

  BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas. Aanmeldingen uitsluitend via info@bierenkennis.nl . De prijs van de proeverij is 20 euro.

 • King's night Afterparty King's night Afterparty Vrijdag 26 april 00:00 -4:00 uur
 • Irish Pub Festival 2019 Riverflow Irish Pub Festival 2019 Riverflow Riverflow

  Vrijdag 1 februari 2019 Aanvang 21:30 uur

  Entree gratis

  Zie ook Youtube

  Zie ook Website Irish Pub Festival

  Zie ook Website Riverflow Joe

 • Bierproeverij Bierproeverij Donderdag 24 januari

  aanvang 20.00 uur

  Elke maand organiseert biersommelier Eddy van der Ploeg een bierproeverij in Bieren Danscafe Persee. Tijdens deze proeverij krijg je 6 bijzondere speciaalbieren te proeven van verschillen bierstijlen - Leerzaam en gezellig - begeleiding door een biersommelier BIERenKENNIS werkt samen met de bierconsumentenvereniging PINT. PINT-leden krijgen dan ook € 2,50 korting op vertoon van de ledenpas. Aanmeldingen uitsluitend via info@bierenkennis.nl. De prijs van de proeverij is 15 euro.

 • Kaasplanken Donderdag 10 januari Kaasplanken Donderdag 10 januari Aanvang 18:30 uur

  De koudere dagen breken weer aan en dat betekend dat we weer met zijn alle naar binnen gaan. Hoe kan je dit beter doen dan op donderdag avond heerlijke te komen genieten van heerlijke Franze kazen en vers afgebakken oerbroden tijdens je borrel. Kaasplanken wordt aangeboden door Persee en op is op !!

 • 20 JAAR BESTAAN PERSEE Zondag 2 december bestaat Persee maar liefst 20 jaar en hoe kunnen wij dit nou beter vieren dan met al onze gasten? Hierom willen wij graag met iedereen proosten op de afgelopen 20 jaren en de aankomende nieuwe jaren met een borrel en live muziek. Vanaf 14.00 uur. 20 JAAR BESTAAN PERSEE
 • Pop Up X Persee Pop Up X Persee Vrijdag 23 november 2018

  aanvang 23.00 uur t/m 04.00 uur

  Georganiseerd door BAAS

  Hey poepies, De R zit in de maand, It's raining men.. Wat lijkt het alweer zo lang geleden ? Hebben jullie ook weer zo'n zin om samen te dansen op de lekkerste R&B en Hip Hop en heerlijk mee blèren met al die Guilty Pleasures uit de jaren 80 en 70? Nou, waar wacht je dan nog op?? Zet jezelf op aanwezig en nodig al je vriendinnetjes en vriendjes alvast uit, want op vrijdag 23 November wordt het vuurtje weer aan gestoken bij Bieren Danscafe Persee!! Op deze hete November avond herbeleven we één van de leukste Pop Ups van vorig jaar op drie verdiepingen en hebben we weer EXTRA veel Beyoncé, Justin Timberlake, xxxtentacion, Queen, Wham, Whitney Houston, Snoop Dogg, Madonna, Gloria Estefan, Wham, Drake, Jackson 5 en Sean Paul voor jullie in petto, gedraaid door wel heeeeule goeie dj's! De laatste Pop Up werd het voor sommige mensen iets heet. Erg jammer, want daardoor konden er veel prachtige foto's van Foticoon niet gedeeld worden met jullie. Trek daarom nu je allermooiste outfit weer uit de kast maar laat deze keer alsjeblieft je scheve schaats thuis om 23.00 beginnen we, kom op tijd Poepies. Het kan vriezen in de rij maar binnen is het heerlijk warm. Tot snel allemaal, wij kunnen niet wachten!!

  XoXo Poes

 • Muziek Totaal Herfsteditie Muziek Totaal Herfsteditie Vrijdag 26 oktober

  aanvang 21.00 uur

  Bezetting. The Bridge bestaat uit 7 personen:

  • Karin Brouwer (lead zang) • Egbert Griffioen (leadzang en gitaar) • Jeroen Daas (leadgitaar) • Gustav Egbring (slaggitaar) • Ton Geldermans (zang, toetsen, dwarsfluit en saxofoon) • Charles Pijls (basgitaar) • Arjan ter Haar (drums).

  The Bridge is een band uit Deventer en omstreken die is geboren in de wijk de Hoven. Een gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in gelegenheidssessies in ’t Hovenhuus, waaruit op basis van vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek The Bridge is ontstaan.

  The Bridge is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft staan.

  Zie ook Website The Bridge

  Zie ook Website Deventer Muziek Totaal

 • KLAVERJASSEN KLAVERJASSEN Iedere 1e maandag van de maand
  Aanvang 20.00 uur
  Entree gratis

  Door middel van loting worden de tafels samengesteld
  In totaal worden er 3 bomen (rondes) gespeeld
  Tevens zijn er prijzen te vedienen voor nummers 1 t/m 3 en de troetelprijs voor de nummer laatst

  Ook zal er voor de nodige versnaperingen worden gezorgd

 • Muziek Totaal lente-editie Muziek Totaal lente-editie AfroMix
  Aanvang 21.00 uur
  Entree gratis
 • Dinsdag Speciaalbier Dag Dinsdag Speciaalbier Dag Kom gezellig een biertje drinken om je week alvast door midden te hakken. Alle bieren van de tap 2,50 euro Glasinhoud van dit bier is 20cl (brussels bierglas) Deze actie is de hele dinsdag geldig!

  Glas inhoud 20 cl. (Brussels Bierglas)

  Speciaalbier aanbieding geld alléén in de volgende maanden; oktober, november, december, januari, februari, maart en bij afhalen aan de bar - Zolang de voorraad strekt - Min. leeftijd 18 - Hier gelden SVH regels

 • Muziek Totaal lente-editie Muziek Totaal lente-editie Bad Shoes
  Aanvang 21.00 uur
  Entree gratis
 • Irish Pub Festival 2018 Raglan Roadworks Irish Pub Festival 2018 Raglan Roadworks Raglan Roadworks

  Vrijdag 2 februari 2018

  Aanvang 21:00 uur

  Entree gratis
  Zie ook Facebook Raglan Roadworks

  Zie ook Website Irish Pub Festival

 • BluesNight 2017 BluesNight 2017 Monkey Joe

  Vrijdag 24 november 2017

  Aanvang 21:00 uur

  Entree gratis
  Zie ook Website Monkey Joe

  Zie ook Website Deventer Muziek Totaal

 • Tour de Terras 2017 Tour de Terras 2017

  Download en print hier de A4 Flyer van het Tourschema en de Artiesten